Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω" - Δήμητρας 2, Αγία Παρασκευή, 15343, Αττική, Τηλ.: 211 4084366

Χρυσάννα ΜαστοράκηΗ Χρυσάννα Μαστοράκη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στην Αθήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree (BA Ψυχολογία & Βιολογία), καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνό-Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, Αθήνα στην Κλινική Ψυχολογία (MSc.) με Magna Cum Laude διάκριση. Επίσης, φοιτά στο Capella University των Η.Π.Α. για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου, PhD in Industrial/Organizational Psychology. 

Έχει εκπαιδευτεί και ειδικευτεί στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΛΘΓΣΨ) στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΙΛΘΓΣΨ) στην Αθήνα, όπου είναι και μέλος από το 2012 και κατέχει τον τίτλο του Fellow Associate από το Albert Ellis Institute της Νέας Υόρκης, απ' όπου και είναι αναγνωρισμένο το ΕΙΛΘΓΣΨ. Επίσης, είναι μέλος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης (American Psychological Association, APA).

Έχει συνεργαστεί με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού», όπου διεξήγαγε κλινικές συνεδρίες με εφήβους και ήταν εκπρόσωπος της Γραμμής Στήριξης "ME Υποστηρίζω" 80011 80015 (χωρίς χρέωση). Ήταν ενεργό μέλος του προγράμματος "Schoolers": Το 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με σχολική άρνηση και με συνεργάτη της Μ.Ε.Υ. συντόνιζε ομάδες Ψυχό-Εκπαίδευσης Γονέων και ομάδες Εφήβων για την ανάπτυξη Κοινωνικών & Συναισθηματικών Δεξιοτήτων.

Η κλινική της πρακτική ολοκληρώθηκε στο συμβουλευτικό κέντρο του Ελληνό-Αμερικάνικου Κολλεγίου αναλαμβάνοντας κλινικά περιστατικά, διεξάγοντας ψυχομετρική αξιολόγηση και διατελώντας ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου και βασίστηκε η μεταπτυχιακή της διατριβή "Έρευνα Ευημερίας Μαθητών Πανεπιστημίου". Στο ΕΙΛΘΓΣΨ είχε αναλάβει τον σχεδιασμό και τον συντονισμό του προγράμματος "Πρακτική στην Ψυχολογία σε Εφήβους Λυκείου". Επίσης, πραγματοποιεί εισηγήσεις σε πανελλήνια, επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και διεξάγει σεμινάρια σε γονείς & εφήβους για εφηβικά ζητήματα. 

Σήμερα, διατελεί ως Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω", παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε ενήλικες, γονείς & εφήβους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Εγγραφείτε Δωρεάν στο Newsletter μας και θα λαμβάνετε πρώτοι όλα τα άρθρα μας στο e-mail σας!

 

Made with  by Arcade Of Design Studio